مجلس در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی مصوبات حمایتی متعددی دارد/ نقش صنایع‌دستی و گردشگری در تحقق شعار امسال بی‌بدیل است

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تقویت نقش مردم در رونق تولید گفت: صنایع‌دستی یکی از مهمترین و مصداقی‌ترین کسب و کارهایی است که می تواند در صورت حمایت و تقویت درآمدزا باشد. مصوبه حمایتی مجلس در حوزه گردشگری و صنایع دستی از معافیت‌های مالیاتی تا ارائه یارانه و تسهیلات مالی نیز به خوبی نشان دهنده آمادگی مجلس برای کمک به این تقویت این حوزه است.

محمد وحیدی، نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میراث‌آریا با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: نانگذاری شعار امسال نشان دهنده تاکید مقام معظم رهبری بر نقش مردم در رونق تولید و مجموعه اقتصاد کشور است.

او با تاکید بر این که با پررنگ شدن نقش مردم در اقتصاد، پیشرفت‌های کشور ملموس‌تر و همه جانبه‌تر خواهد بود، افزود: یکی از بهترین نمونه‌های مشارکت مردم در اقتصاد شرکت‌های دانش‌بنیان است که به صورت موفقیت‌آمیز تاکنون بهترین نتایج را کسب کرده‌اند.

وحیدی با با بیان این که باید به مردم در عرصه اقتصاد کشور فرصت داد، اظهار کرد: یکی از مهمترین تاثیری که می‌توان از سوی مردم برای اقتصاد کشور یادآور شد، صنایع کوچک و کسب و کارهایی است که در صورت مورد حمایت قرار گرفتن می تواند افتخارات بسیاری را به همراه داشته باشد.

این نماینده مجلس ادامه داد: صنایع دستی یکی از مهمترین و مصداقی ترین کسب و کارهایی است که می تواند در صورت حمایت و تقویت درآمدزا باشد.  مصوبه حمایتی مجلس در حوزه گردشگری و صنایع دستی؛ از معافیت های مالیاتی تا ارائه یارانه و تسهیلات مالی نیز به خوبی نشان دهنده آمادگی مجلس برای کمک به این تقویت این حوزه است.

او همچنین افزود: نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه به منظور توسعه گردشگری و جذب گردشگران خارجی ضمن حفظ میراث فرهنگی کشور، با اختصاص یارانه و تسهیلات مالی در چارچوب بودجه سنواتی و معافیت های مالیاتی و عوارضی به تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی در چارچوب قانون موافقت کردند.

وحیدی با بیان این که صدور مجوز حوزه گردشگری و صنایع دستی تسهیل می‌شود، گفت: امکان استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای مرمت ابنیه تاریخی باید فراهم شود. براساس بند الحاقی (4) ماده 83 لایحه، نمایندگان مردم در مجلس به منظور تأمین زنجیره ارزش و بهبود شرایط تولید و عرضه محصولات صنایع دستی و با رعایت ملاحظات بومی، سازگاری با اصالت هویتی، ترویج سبک زندگی ایرانی– اسلامی و رویکرد فناورانه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را مکلف به تدوین «سند جامع مدیریت زنجیره تولید، توزیع، عرضه و صادرات صنایع دستی» کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403021200653
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha